Menú de Cap de Setmana 20 i 21 de gener

Primers com a tastets:

Crema de carxofes  

Amanida Caprese             

 Rigatoni amb crema de tòfona i parmesà        

Cigrons menuts saltejats amb bolets i botifarra negra

Segons

Arròs caldós de peix

Tataki de tonyina amb guacamole i soja     

Confit d’ànec amb fruits vermells

Botifarra de la Siona a la brasa

Mitjana de vedella a la brasa

Pa, Postres i Beguda

(aigua, vi Raimat Clamor)

PREU per comensal 20€ (iva inclòs)

 

MENÚ INFANTIL (fins a 8 anys) Plat combinat - 8€

Espaguetis a la carbonada i hamburguesa de vedella amb patates fregides

Pa, postre i beguda

 

MENÚ JÚNIOR O ESPORTISTA 13€ (no inclou beguda amb alcohol)

Primer: Espaguetis a la carbonada

Segon: Hamburguesa de vedella i patates fregides

Pa, postre i beguda

Horari

Dilluns a divendres de 17.00h fins a tancament.

Caps de setmana de 08.00h a tancament.

 

Per reservar

red phone 48 629 380 873

red phone 48 93 730 30 63

info@par-illcatering.com