L'equip cadet masculí acaba sisè després de perdre per shoot outs contra el Taburiente l'últim partit del campionat d'Espanya. El II Campionat d'Espanya de la categoria cadet es va celebrar a Marina d'Or, organitzat per la Real Federación Espanyola de Hockey, entre el 27 i el 29 de desembre.

L'equip no va començar bé el torneig. En el primer partit de grup va perdre per un contundent 8 a 1 contra el FC Barcelona (que acabaria guanyant el campionat). En el segon partit van jugar contra el Club de Campo i el van guanyar per 7 gols a 2. D'aquesta manera els cadets s'asseguraven lluitar per l'accés a les semifinals en l'últim partit contra l'equip de Santander, el Sardinero. L'enfrontament entre els vermells i el Sardinero va ser molt igualat, però els nostres van acabar perdent per un ajustat 4 a 3.

Els cadets van acabar tercers de grup i van jugar pel cinquè i sisè lloc contra els canaris del UD Taburiente. El temps reglamentari va acabar amb empat a 5 gols, però en els shoot outs els canaris es van imposar per 4 a 3.

 

Jugadors: Nil Tutusaus, Enric Miralles, Pol Bernades, Pol Rossello, Quim Rodriguez, Biel Roca, Pau Petchame, Alex Pascual, Pau Olmos.

Equip tècnic: Sergi Bosque, Francesc Roset, Antonio Pascual.

Calendari d'Actes del Club