El 8 d'abril es juga a les instal·lacions de Les Pedritxes el Torneig Solidari Para Hockey. Alumnes del Grau Superior d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives (AAFE) de l'escola Joaquima Vedruna, entre els quals hi ha la jugadora de Divisió d'Honor Laura Bruguera, organitzen el torneig per recaptar fons per al projecte Moviment Olímpic Solidari (MOS) i per potenciar l'esport per a persones amb discapacitats.

El torneig es jugarà entre les 15.00 i les 18.00 hores de la tarda, i vol comptar amb la participació dels equips del CD Terrassa Hockey, Club Egara, Atlètic Terrassa, Junior FC, Iluro HC, RC Polo, FC Barcelona, Barcelona Stick i del Catalònia HC. Els partits es jugarà en camps d'alevins.

El projecte MOS neix des del Cicle Formatiu d'Esports de l'escola Joaquima Vedruna de Terrassa per "integrar l'esperit olímpic com a forma de desenvolupament de les virtuts humanes, reforçant els valors de l'escola" (Projecte MOS). El projecte té el suport de l'Ajuntament, i vol "retre un reconeixement especial a la trajectòria de tots aquells esportistes i ex esportistes de la ciutat vallesana que al seu dia van participar en uns Jocs Olímpics o Paralímpics"

La recaptació del Torneig Solidari Para Hockey es destinarà a un fons per proporcionar Beques Esportives per a joves de la ciutat de Terrassa en risc d'exclusió social.

Es podrà trobar l'organització del Torneig a Instagram (hockeysolidarimos) i a Facebook (Torneig Solidari hockey plus MOS). S'està preparant, també, una pàgina web del Torneig i també un perfil de Twitter. Es pot contactar amb l'organització a través del mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..