Els nostres equips de Divisió d'Honor ja saben els seus rivals de la Copa del Rei i de la Reina Iberdrola 2018 avui dijous 11. L'equip femení jugarà contra el Club Egara per lluitar per una plaça a les semifinals. En cas de guanyar els seus rivals podrien ser o el SPV Complutense o el Club de Campo. A l'altra part del quadre s'enfrontaran Junior contra la Real Societat i Polo contra Atlètic.

L'equip dels nois jugarà contra els actuals campions de la Copa del Rei, el RC Polo. A la mateixa part del quadre juguen el FC Barcelona contra el Junior. Els altres quarts de final enfronten l'Egara contra el Club de Campo i l'Atlètic contra l'Altético San Sebastián. La competició l'organitza la Federació d'Hockey de la Comunitat Valenciana del 9 a l'11 de març a València. El sorteig per decidir els partits s'ha fet a les instal·lacions de l'Oceanogràfic situat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de la capital valenciana. 

Es poden comprar les entrades a copahockey2018.es on trobareu diferents promocions i paquets especials. Durant el torneig es jugaran competicions paral·leles d'alevins, Mamis i Hockey+.