Aquest cap de setmana es juguen els últims partits del Campionat de Catalunya de la categoría juvenil. Les noies juguen la final a doble partit contra el Junior, mentre que els nois es juguen la tercera plaça davant el RC Polo a doble partit també.

 

L’equip femení juvenil ha arribat a la final després de guanyar l’Atlètic Terrassa en les semifinals, guanyant el primer partit 2 a 1 i el segon 4 a 1. Com a primeres de la lliga regular, i amb la plaça al Campionat d’Espanya assegurada, les noies juguen aquest dissabte 9 de juny a les 16.30 hores al camp del Junior el primer partit de la final. El segon partit el juguen diumenge 10 de juny a les 15.30 a Les Pedritxes.

Els nois van perdre les semifinals contra l’Atlètic. En el primer partit el resultat va ser de 0 a 2 pels de Can Salas, mentre que en el segon el resultat va ser de 5 a 2 per l’Atlètic. L’equip masculí es juga la medalla de bronze contra el RC de Polo. El primer partit es juga dissabte a Les Pedritxes a les 15.00 hores, i el segon l’equip es desplaça a Barcelona per jugar a les 10.00 del matí el partit final.