Warning: Declaration of AriDocsViewerContentPlugin::replaceCallback($attrs, $content) should be compatible with AriMambotBase::replaceCallback($attrs) in /usr/home/cdterrassa.cat/web/plugins/system/aridocsviewer/aridocsviewer.php on line 106 Activiats d’abril de Tennis


És un mes mogut pels jugadors de tennis del Club. S’han jugat les finals de l’Open Juvenil de Primavera, però també s’han organitzat diferents sortides.

 

Clinic GodoDiumenge 22 cent persones relacionades amb el tennis van gaudir d'un dia amb els tennistes que jugaven al RCT Barcelona. Es va veure l'exhibició que van fer a la pista central i també vam poder seguir partits de la fase prèvia del torneig Godó i entrenaments d'algunes de les millors raquetes del circuit. 

Minitrobada CT TerrassaDissabte 21 una quarantena de nens de les escoles del CD Terrassa Hockey i del CT Terrassa de les edats de 2008 a 2011 van fer una trobada a les instal·lacions del CT Terrassa on es van fer vàries activitats: exercicis, jocs, habilitats i partits de minitennis.

Aquest pròxim dissabte 28 marxa una expedició de quasi 50 tenistes a Puigcerdà per estar fins dilluns i fer diverses activitats a la Cerdanya: jugar a tennis tant nens com adults, patinatge, piscina, excursions, tennis platja i més esports i activitats.

Calendari d'Actes del Club