La XXVI edició de la lliga es juga del cap de setmana del 21 i 22 d'octubre de 2017 fins el 9 de juny de 2018. És una lliga federada per la Federació de Tennis de Catalunya (FCT) i puntua pel rànquing de la Reial Federació Espanyola de Tennis.

Podeu consultar el calendari i els resultats de la lliga en aquest enllaç. El codi de la competició a la FCT és 070534.

La competició segueix el calendari escolar, per tant es descansa durant Nadal, Setmana Santa, festius i els dies de pont; ademés, s'alterna amb la Lliga Catalana de la FCT. La competició es jugarà cada 2 o 3 setmanes en funció del nombre d'isncrits.

La Lliga es juga en les categories de Benjamí (2008-2009-2010), Aleví (2006-2007), Infantil (2004-2005), Cadet (2002-2003) i Júnior (2000-2001) tant en masculí com en femení.

En totes les categories hi ha fase regular i fase final. Durant la fase regular tots els equips jugaran contra tots els de la mateixa categoria, i depenent del nombre d'equips participants es jugarà una volta o dues.

Els 4 primers classificats de la fase regular passaran a la fase final on jugaran semifinals i finals pel títol. La resta d'equips jugaran partits classificatoris per determinar la posició final a la lliga.

Durant la fase regular s'aconsegueix 1 punt per partit guanyat, poden empatar a punts durant els enfrontaments entre equips. En la fase final també s'aconsegueix 1 punt per partit però, en cas d'empat, es jugarà un partit de dobles per trencar la igualtat.

Per més informació poseu-vos en contacte Oriol Garrido al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Equips del CD Terrassa:

Loading ...

 

Calendari:

Loading ...

Calendari d'Actes del Club