10-01-2012

Presentació Samarretes antigues del C.D.T.H

La signatura d’un conveni de col·laboració entre el C.D.TERRASSA HOCKEY i l’associació de comerciants Terrassa Centre ha permès exposar 14 samarretes històriques del club en diversos comerços del Centre. La mostra, que s’emmarca dins de els actes del Centenari, permet veure els dissenys de samarretes fetes pel soci i fundador del C.D.T.H., Sr. Francesc Roig i Ventura entre els anys 1928 i 1936. 

En total són nou models únics i diferents que per primera vegada s’han recuperat per mostrar-los al públic. Les samarretes de col·leccionista són models originals que els jugadors portaven a principis del segle passat. Els equips històrics del Terrassa es podran veure fins al dia 20 de febrer a 12 comerços repartits pels carrers Font Vella, Rutlla, Gavatxons i Sant Pere, entre d’altres. 

13-12-2011

Placa Olímpica al Mérito Deportivo 2011

El Comité Olímpico Español ens ha atorgat la “Placa Olímpica al Mérito Deportivo 2011” per la nostra tasca i contribució a l’esport olímpic.  El Sopar es va celebrar el passat divendres dia 4 de novembre al restaurant del Club. L’esdeveniment va compta amb uns 250 socis i simpatitzants del C.D.T.H, entre els que van destacar el representat Territorial de l’Esport a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport, Santiago Siquier, els alcaldes de Terrassa i Matadepera, Pere Navarro i Mireia Solsona, els regidors d’esports de les dues ciutats, Alfredo Vega i Quico Sala, el Vicepresident de la Federació Europea de Hockey, Jordi Alcover, el president de la Federació Espanyola de Hockey, Santi Deó, i el de la Federació Catalana, Narcis Carrió. 

                     

05-11-2011

GUANYADORS CONCURS DE FOTOGRAFIA DEL C.D.TERRASSA HOCKEY

Premi d'honor a la millor fotografia d'hoquei guanyadora: Mar Molina amb " Robant la Bola"

Premi d'honor a la millor fotografia de tennis guanyadora: Mar Molina " Tard al partit"

Premi tema lliure guanyadora: Mar Molina " Aconseguit"

Accèssit: Antòni Nogúes " Salt i pèls"

Accèssit: Gisela Chueca " Xut Centenari"

 
31-09-2011
Placa d'Or de la Reial Ordre
El secretari d'Estat per a l'Esport, Albert Soler, ha anunciat que el C.D. Terrassa Hockey serà guardonat amb la Placa d'Or de la Reial Ordre del Mèrit Esportiu que concedeix el Consell Superior d’Esports, perquè considera que "és el reconeixement a la brillant trajectòria esportiva d’aquesta entitat, que ha servit de forma decisiva a la projecció nacional e internacional
de l’esport espanyol".  El C.D.Terrassa Hockey, que aquesta any ha celebrat el seu Centenari, rebrà la Placa d'Or, el proper dimecres 5 d’octubre a la Sala d'actes de l'INEF de Madrid,
en un acte presidit per Sa Altesa Reial la infanta Cristina. Acompanyaran a la Infanta en la imposició de medalles i lliurament de plaques el secretari d’Estat per l’Esport, Albert Soler, la directora general d’Esports, Matilde García Duarte, el director de l’ Agència Estatal Antidopatge, Javier Martín del Burgo i el director de Gabinet del secretari d' Estat, José Antonio Montero.

PREMIATS DEL CDTH:

 
C.D.TERRASSA HOCKEY
SÍLVIA MUÑOZ
PEDRO GARCIA AGUADO
 
16-09-2011
Presentació de la restauració i recuperació dels antics mallots del C.D.T.H
 
El passat dijous dia 15 de setembre  es va fer la presentació de la restauració i recuperació dels antics mallots del C.D.Terrassa Hockey (1928 – 1936) . ` 

Llegir més: http://www.terrassadigital.cat/detall_actualitat/?id=9097 

  
03-08-2011
Penó de la Ciutat de Terrassa
 
Les dues entitats centenàries de Terrassa han dut el penó de la ciutat i han presidit la comitiva de l'Ajuntament a la Catedral on han estat a la missa de Festa Major i a la tornada, i per acabar, han vist des del balcó de l'Ajuntament l'exhibició castellera.
 
10-07-2011
Les seleccions Absolutes d'Australia al TEEH del Centenari
 
Les selecciones absolutes d'Austràlia, en categoria masculina, i de França, en categoria femenina, estaran presents el proper mes de Juliol en el Torneig Europeu d'Escoles d'Hoquei del Centenari, organitzat pel C.D. Terrassa Hoquei, amb dos amistosos davant de la selecció Espanyola, gràcies a la col·laboració de la Reial Federació Espanyola d'Hoquei.

7-07-2011

Torneig Europeu d'Escoles de Hockey del Centenari

El TEEH d'aquest estiu, el tretzè de la història, es desenvoluparà del 15 al 17 de Juliol, a les instal·lacions de Les Pedritxes, i serà una edició molt especial per a l'entitat presidida per Santi Santanach, ja que coincideix amb els actes de commemoració del Centenari del club degà de l'hoquei espanyol. 
  
14-06-2011
Sr. Santi Santanach a TVE
 
 
El passat dilluns dia 13 de juny el president del Club, Sr. Santi Santanach va apareixer en el programa de TVE Catalunya “SEMPRE POSITIUS”.
 
 
 
10-06-2011
El Club a TV3
 
 
http://www.tv3.cat/videos/3573730/Telenoticies-migdia-12062011 

Al minut 43.14 podeu veure la noticia relacionada amb el Centenari.

 
 

01-06-2011

Festa del Centenari

Es va tractar d’una jornada oberta a tothom, esportiva i lúdica, on pares i fills van participar de forma completament gratuïta en un munt d’activitats lúdiques i esportives.  

16-06-2011
I Torneig de Veteranes de Hockey
 
El passat diumenge dia 15 de juny es va fer el I Torneig de Veteranes de Hockey al Club.
 
06-05-2011
Presentació Creu de Sant Jordi
 
El passat dijous dia 5 de maig, el club va fer la presentació de la Creu de Sant Jordi als socis i simpatitzants del Club, a l'acte van assistir un centenar de persones així com les principals autoritats de Matadepera, Terrassa, Federació Española i Federació Catalana de Hockey.
 
Fotografies de l'Acte.
 
29-01-2011
Premi Esport Català
 
La publicació esportiva digital www.esportcatala.cat, amb el patrocini de la Fundació Privada Esport Català, ha premiat al C.D. Terrassa Hockey amb motiu del Centenari. 

Els X Premis d’Honor es van celebrar  a l’Hotel Don Cándido de Terrassa  divendres, dia 28 de gener 2011.

 

Classificació cursa del centenari

 

 1.200 A

 1.200 B

19-12-2015

Inauguració placa del Centenari

 
El dissabte dia 18 de desembre al mig dia, varem inaugurar la placa del Centenari ubicada a la porta principal del Xalet. Desprès es va fer el tradicional dinar de Nadal de les Escoles Esportives del Club.

                              

Festa de l'Esport Català

Un any més, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el diari SPORT van organitzar la Festa de l’Esport Català, que enguany arribava a la seva catorzena edició. 

Aquest esdeveniment esportiu premia any rere any els esportistes i les entitats més destacats de la temporada, o bé aquells que mereixen un reconeixement per la seva trajectòria esportiva. 

Els premiats van ser escollits per un jurat format per personalitats de les institucions públiques, dels mitjans de comunicació, de l’àmbit empresarial i del món esportiu en general que es van reunir a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya el passat 18 de novembre. 

Els guardonats de la 14ª FESTA DE L’ESPORT CATALÀ van ser: 

Premi al Millor Esportista Català: CARLES PUYOL (Futbol) 
Premi a la Millor Esportista Catalana: ANDREA FUENTES (Natació Sincronitzada) 
Premi a l'Esportista Revelació Masculí: MARC MÁRQUEZ (Motociclisme) 
Premi a l'Esportista Revelació Femenina: JUDIT IGNACIO (Natació) 
Premi al Millor Equip: FC BARCELONA DE BÀSQUET 
Premi a l'Esperit Esportiu: DAVID BARRUFET (Handbol) 
Premi al Seny Esportiu: JORDI VIDAL (Hoquei Patins) 
Premi Llegendari: ANDRÉS GIMENO (Tennis) 

Premi Centenari: CD TERRASSA HOCKEY i CENTRE EXCURSIONISTA TERRASSA

Premi a la Millor Gestió Federativa: FEDERACIÓ CATALANA DE VOLEIBOL

 
Creu de Sant Jordi

L’acte de lliurament  va tenir  lloc el passat dia 27 d’abril, a les 19 hores, al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. 
 
 
Placa Clubs amb Cor
 
 
El dia 23 de febrer a la sala d'actes del ATHC Càritas va fer entrega d’una placa als tres representants dels clubs terrassencs que van participar en la campanya de Nadal de la organització humanitària “Clubs amb Cor”. Van assistir a l’acte Pere Marcet, president del Club Egara, Santi Santanach, president del CD Terrassa i Joan Castelló, secretari de la junta de l’Atlètic.. També van ser presents els responsables de la solidaritat dels tres clubs, Carme Hernández del CD Terrassa, Montse Mestres, Carmen Mas i Rosa Sureda del Club Egara i Lluís Ycart i Àngels Mampel de l’Atlètic. 

Josep Ferrer i Perís, impulsor de la campanya “Clubs amb Cor” i ex-president de la Federació Catalana de Tennis, va voler destacar tasca que havien desenvolupat els tres clubs durant la campanya nadalenca, que va qualificar de molt exitosa. Els representants dels clubs, de la organització i del torneig hockey solidari van parlar de possibles noves col·laboracions entre les institucions per tal de col·laborar amb la lluita contra la pobresa que predica Càritas. L’altre representant de Càritas a la reunió va ser Fransesc Monzonís. Des d’avui, la placa de “Club amb Cor” lluirà als tres clubs terrassencs. 


Caminada del centenari

Aquesta temporada volem iniciar un cicle de sortides per conèixer el que ens és més proper i, de vegades, més desconegut: els entorns de la nostra ciutat. Aquest programa consistirà en sortides matinals de curta durada, accessibles a un públic molt ampli, per tal de fomentar la caminada relaxada que ens permeti gaudir del paisatge, conèixer el patrimoni i descobrir la natura. Volem posar en contacte la població terrassenca amb el món rural i natural que envolta la ciutat.
 
 
Conmemoració del primer partit de Hockey Femení
 
 
 
 
El 12 de desembre s'ha fet  la commemoració del primer partit oficial de hockey femení celebrat a Terrassa l'any 1929 entre el C.D.Terrassa Hockey i el R.C. de Polo de Barcelona.
 
 
 
 
 
La 14ª Festa de l'Esport premia els millors esportistes catalans de l'any
 
 
 
Un any més, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el diari SPORT van organitzar el passat dijous la Festa de l’Esport Català, que enguany arribava a la seva catorzena edició. 

Aquest esdeveniment esportiu premia any rere any els esportistes i les entitats més destacats de la temporada, o bé aquells que mereixen un reconeixement per la seva trajectòria esportiva. Els premiats van ser escollits per un jurat format per personalitats de les institucions públiques, dels mitjans de comunicació, de l’àmbit empresarial i del món esportiu en general que es van reunir a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya el passat 18 de novembre. 


Els guardonats de la 14ª FESTA DE L’ESPORT CATALÀ van ser: 

Premi al Millor Esportista Català: CARLES PUYOL (Futbol) 
Premi a la Millor Esportista Catalana: ANDREA FUENTES (Natació Sincronitzada) 
Premi a l'Esportista Revelació Masculí: MARC MÁRQUEZ (Motociclisme) 
Premi a l'Esportista Revelació Femenina: JUDIT IGNACIO (Natació) 
Premi al Millor Equip: FC BARCELONA DE BÀSQUET 
Premi a l'Esperit Esportiu: DAVID BARRUFET (Handbol) 
Premi al Seny Esportiu: JORDI VIDAL (Hoquei Patins) 
Premi Llegendari: ANDRÉS GIMENO (Tennis) 
Premi Centenari: CD TERRASSA HOCKEY i CENTRE EXCURSIONISTA TERRASSA 
Premi a la Millor Gestió Federativa: FEDERACIÓ CATALANA DE VOLEIBOL 


Els premis es van lliurar durant la gala de la 14ª FESTA DE L’ESPORT CATALÀ, presentada pel periodista Xavi Coral, que va tenir lloc a les vuit de la tarda a l’Institut Nacional d’Educació Física-INEFC. 

Presidit per David Moner, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i Josep Maria Casanovas, editor del diari Sport, l'acte va comptar amb la presència de Jaime Lissavetzky, secretario de Estado para el Deporte, Rafel Niubò, secretari general de la Vicepresidència de la Generalitat de catalunya en funcions, Albert Soler, director general de Deporte del Consejo Superior de Deportes, Anna Pruna, secretària general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya en funcions, Josep Monràs, president diputat de l'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona, Imma Moraleda, regidora de l'Àrea de benestar i cohesió territorial de l'Ajuntament de Barcelona, entre altres personalitats. 

Així mateix, la gala va comptar amb la presència d'un bon gruix del món federatiu, de l'esport, dels mitjans de comunicació i de l'àmbit econòmic i social.

 
 
 
El C.D.Terrassa distingeix a les federacions autonòmiques
 
 
 
 
El passat desembre del 2010 a les instal·lacions del R.C. Polo, el C.D. Terrassa va entregar les diferents distincions del Centenari a tots els presidents de les federacions autonòmiques, aprofitant una reunió convocada per la Federació Espanyola de Hockey a Barcelona.

A l’acte van ser-hi presents el president de la Federació Espanyola de Hockey, Santi Deó, així com diferents membres de la RFEH, el president de la Federació Catalana de Hockey, Narcis Carrió, el president del C.D. Terrassa Hockey, Santi Santanach, el responsable de la comissió esportiva del Centenari, Francesc Prat, i tots els presidents de les diferents Federacions autonòmiques: Julian Murillo, de la Federació Andalusa, José Antonio Pérez-Gasión, de la Federació Aragonesa, Juan Manuel Blanco, de la Federació Asturiana, Gabriel Espinoza, de la Federació Canaria, Enrique Martínez, de la Federació Càntabra, Felipe Tello, de la Delegació de Castella- La Manxa, Jesús Gracia, de la Federació de la Comunitat Valenciana, Agustín Rojo, de la Federació Basca, María de los Ángeles Rodríguez, de la Federació Madrilenya i Juan Martínez, de la Federació Murciana.
 
 
 
 
Recepció a l'Ajuntament de Matadepera
 
 
 
L'Ajuntament de Matadepera va organitzar una recepció al mateix ajuntament el dia 26 de novembre amb
motiu del Centenari del Club.
 
 
 
 
 
Assistència multitudinària al Sopar de Gala del Centenari del C.D. Terrassa Hockey
 
 
El C.D. Terrassa Hockey, club degà de l’hoquei espanyol, va celebrar aquest divendres, el Sopar de Gala del Centenari, al restaurant Masia la Tartana de Matadepera. L’acte, un dels més emblemàtics dins de la commemoració dels 100 d’història de l’entitat, va reunir a gairebé 600 persones, entre les quals hi van destacar el director de política Esportiva de la Secretaria General de l’Esport, Manel Ibern, els alcaldes de Terrassa i Matadepera, Pere Navarro i Mireia Solsona, el President d’Honor de la Reial Federació Espanyola de Hockey, Martí Colomer, el president de la Federació Catalana de Hockey, Narcis Carrió, el de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols, representats de la resta d’equips catalans, així com socis i simpatitzants del C.D. Terrassa Hockey. 
 

El C.D. Terrassa i el Centre Excursionista caminen junts pel Centenari

Coincidint amb la commemoració del Centenari del Centre Excursionista de Terrassa i del CD Terrassa Hockey, les dues entitats terrassenques van organitzar el diumenge, dia 7 de novembre, la 26a Caminada Popular de Terrassa. Els participants viatjaran a través de la història i les llegendes, l’Opus Spicatum i la Pedra Seca, els avencs i els pous de glaç, els guerrers d’Odín i els últims carlins. També caminaran per senders concorreguts, però també es retrobaran de vells per on fa molt de temps no hi passa ningú.
 
 
Recepció a l'Ajuntament de Matadepera

El divendres dia 1 d’octubre i amb motiu del Centenari, el C. D. TERRASSA HOCKEY va rebre una recepció al Saló d'Actes de l'Ajuntament de Terrassa. L'ex-president de la Reial Federació Espanyola de Hockey i soci Martí Colomer i Ribas va ser l’encarregat de realitzar la glossa de presentació del Centenari, on van destacar els fets mes rellevants de l’historia del Club (fundació, primers títols, creació de la secció de hockey femení). 

Durant l’acte, l'Alcalde de Terrassa Pere Navarro i l'actual President del Club, Santi Santanach i Bergua van intercanviar sendes plaques commemoratives d’aquest acte institucional.

 
 
El C.D. Terrassa inicia el seu Centenari 

El dijous dia 16 de setembre  ha tingut lloc a les instal·lacions de Les Pedritxes, la roda de premsa de presentació del actes de commemoració, dels 100 anys del C.D. Terrassa Hockey. 
L’acte ha estat presidit pel president de l’entitat, Santi Santanach, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Alfredo Vega, el director del Centenari Lluís Chueca, i el periodista de TV3 i soci del club, Jordi Robirosa. El club de Les Pedritxes ha programat actes de celebració d’aquesta fita, des d’ara i fins al juliol de l’any vinent. Entre les desenes d’actes programats trobem esdeveniments tan esportius com d’àmbit social. 

Entre els esportius, destaquen les fases finals de la Copa del Rei i de la Reina, les fases finals dels Campionats de Catalunya masculí i femení, un partit de la selecció espanyola masculina i femenina, amb una selecció destacada d’àmbit mundial, el Campionat d’Espanya d’Hoquei Sala de la Primera Divisió masculina, i el que serà sens dubte, un dels actes més espacials, com és el TEEH del Centenari, programat pel juliol de l’any vinent. Però no només l’hoquei tindrà protagonisme en aquests actes de celebració, ja que la secció de tennis, acollirà el Màster del Circuit Juvenil d’estiu, el proper mes d’octubre, l’Open Juvenil de Tardor, o el Màster de Terrassa, entre moltes d’altres activitats. 

Entre els esdeveniments socials, destaquen el sopar de gala del Centenari, el proper 12 de novembre, una exposició dels 100 anys del club, un concert de jazz, la publicació del llibre del Centenari, o un concurs de fotografia. També destaquen les activitats conjuntes amb una altra entitat de la ciutat que enguany celebra el seu Centenari, com és el Centre Excursionista de Terrassa. Per altre banda, el C.D. Terrassa ha confeccionat un Comitè d’Honor del Centenari amb noms il·lustres. El presideix el rei d’Espanya Joan Carles I, i en formen part, també, el president de la Generalitat, José Montilla, el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, els alcaldes de Terrassa i Matadepera, Pere Navarro i Mireia Solsona, i deu personalitats més lligades a l’esport i a les diferents federacions d’hoquei i de tennis.

 
El president de l’entitat, Santi Santanach, en parlar del Centenari ha destacat que “serà un esdeveniment històric, i per això volem que sigui una celebració oberta a tothom, i molt participativa”. El màxim mandatari del C.D. Terrassa, ha reconegut també, que el club esta treballant per aconseguir la concessió a l’entitat, de la Creu de Sant Jordi. Per la seva part el periodista Jordi Robirosa, ha repassat breument la historia de la institució, i ha afirmat que “el Terrassa és patrimoni de tot Catalunya, i per això aquesta commemoració l’hauria de celebrar tot l’esport català”. 

El director del Centenari, Lluis Chueca, ha destacat que “com a club esportiu, hem volgut comptar amb l’esport d’alt nivell, i crec que ho hem aconseguit”, i ha afirmat que un dels actes més il·lusionants, serà el TEEH del Centenari, que aquesta edició comptarà amb una participació rècord. Per últim, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Alfredo Vega, ha afirmat  que “ quan una entitat com el CD Terrassa arriba als 100 anys, significa que darrera hi ha uns valors que li han donat aquesta supervivència”.

 
 
Entrega de Placa commemorativa Joaquim Amat i Llopart 

El dia 19 de juliol, una comitiva del CD Terrassa Hockey, encapçalada pel president, Santi Santanach, s’ha desplaçat fins al domicili de Joaquim Amat i Llopart, president del Terrassa durant els anys 1948-1952, per fer-li entrega d’una placa commemorativa, com acte de reconeixement per la tasca realitzada durant la seva presidència. 
Aquesta acció, s’emmarca dins dels actes de celebració del Centenari, que iniciarà el club de Les Pedritxes, el proper mes de setembre, i que s’allargaran fins al juliol de l’any vinent.

 
 
Presentació del centenari a la Federació Espanyola d'Hoquei
 
 
El Terrassa va presentar el seu centenari a la RFEH aprofitant que l'entitat es reunia l'endemà a la ciutat. D'aquesta manera el club de Les Pedritxes, continua la seva ronda de presentacions als màxims organismes esportius. 
Aprofitant que la Comissió Delegada de la Real Federació Espanyola d'Hoquei (RFEH) es va reunir el passat divendres, 19 de febrer, a la nostre ciutat, el CD Terrassa Hockey va presentar el dijous a la nit, 18 de febrer, el seu Centenari, que començarà el proper mes de setembre, als membres del màxim organisme de l'hoquei espanyol. A l'acte, que es va realitzar a les instal·lacions de Les Pedritxes, hi van assistir el president de la Reial Federació Espanyola d'Hoquei, Santi Deo, i el Secretari General, José Antonio Gil. Per part del club egarenc, van concorre a la presentació el seu president, Santi Santanach, el directiu responsable de la secció d'hoquei de l'entitat, Joan Leiva, el director esportiu, Pablo Sáinz i l'encarregat de la comissió esportiva del Centenari, Francesc Prat. 
D'aquesta manera el club de Les Pedritxes, continua la seva ronda de presentacions als màxims organismes esportius, després de la presentació fa unes setmanes, del gran esdeveniment, a la seu de la Federació Catalana d'Hoquei.
 
 
30-09-2010
PRESENTACIÓ DEL CENTENARI A L'AJUNTAMENT DE TERRASSA  
 
 
El dia 30 de setembre el club va fer la presentació oficial del Centenari a l'Ajuntament de Matadepera.
 
 
 
26-10-2010
PRESENTACIÓ DEL CENTENARI A L'AJUNTAMENT DE MATADEPERA
 
 
El dia 26 de octubre el club va fer la presentació oficial del Centenari a l'Ajuntament de Terrassa.
 

05-11-2011

Sopar Cloenda del Centenari

Calendari d'Actes del Club