Nico Colomer, Arnau Galia, Albert Gonzalez Valls, Albert Gonzalez Juan, Jan Lafoz, Roc Ramirez, Arnau Ribas, Jan Saldaña, Artur Casas.

Patrocinadors: Reisopack, Vall assegurances.

Reisopack 

Com a novetat de la present temporada, la Federació Catalana i Espanyola de Hockey obliguen als seus esportistes a realitzar un reconeixement mèdic esportiu per l’obtenció de la llicència federativa de hockey amb l’objectiu de millorar la prevenció de lesions i events cardiovasculars en esportistes.

Aquesta temporada ÉS OBLIGATORI per a les categories: infantil, cadet, juvenil, primera i divisió d’honor i tenim fins al mes de desembre per fer la revisió, sinó la federació retirarà la llicència al jugador/a, fins que presenti el reconeixement mèdic. Els reconeixements s’han de renovar cada 2 anys.

A la resta de categories és recomanable realitzar la revisió, però serà obligatori a partir de la temporada següent a: Prebenjamí, benjamí, aleví, segona, tercera, mamis, papis i hockey plus.

Hi ha dos tipus de revisions mèdiques:

Reconeixement mèdic tipus I - bàsica, consta de:

 • Anamnesi, antecedents personals i familiars
 • Exploració cardiovascular: Auscultació cardíaca, tensió arterial, polsos perifèrics, electrocardiograma en repòs de 12 derivacions
 • Exploració de l’aparell locomotor: Valoració de dismetries, extremitats inferiors, podoscòpia.

Igualment, recomana el reconeixement mèdic tipus II a aquells esportistes majors de 14 anys. Des del club creiem que a partir de juvenils ja haurien de fer la tipus II, pel tipus d’entrenament i intensitat, però és voluntari.

El Reconeixement mèdic tipus II - complerta consta de:

 • Anamnesi, antecedents personals i familiars
 • Exploració cardiovascular: Auscultació cardíaca, tensió arterial, polsos perifèrics, prova d’esforç màxima.
 • Exploració de l’aparell locomotor: Valoració de dismetries, extremitats inferiors, podoscòpia.

Des del CD Terrassa oferim la possibilitat de realitzar aquests reconeixements a les nostres instal·lacions amb l’equip del Dr. Bernat de Pablo amb les següents condicions:

 • Preu:
  • Tipus I - Bàsica: 23€ (dies 27 setembre i 4 octubre)
  • Tipus II - Complerta: 44€ (prova d’esforç) (dies 2 i 3 octubre)
 • Horari revisions: de 17h a 20:40h al club (duren entre 15 i 20 minuts)
 • L’import del reconeixement s’haurà de pagar al club, a recepció.
 • S’expedirà un informe mèdic que la família podrà descarregar, igualment s’expedirà l’apte per la Federació.
 • Les famílies han de demanar hora trucant al club al 93.7878.09.80 indicant: Nom i Cognoms, Equip (categoria), Telèfon, Correu de contacte, i tipus de reconeixement I (bàsic) o II (complert)

A continuació adjuntem els documents de la Federació Catalana de Hockey i la Real Federación Española de Hockey amb més informació sobre la normativa.

 

Secció Hockey

CD Terrassa HockeyEl proper 15 de setembre vine i porta als teus amics a conèixer el club a la Jornada de portes obertes del CDTH.
Les nostres seccions de hockey, tennis, pàdel i frontennis han preparat un seguit d'activitats per tal que les famílies, tant grans com petits, pugueu fer un tast dels diferents esports i conèixer el club.
La jornada serà de 10 a 13 hores i podreu participar d'activitats, xocolatada i altres sorpreses. Us hi esperem!

Confirmar assistència: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Demà divendres 13 d'abril a les 19.30 s'inaugura l'exposició "Verges" d'Eduard Torres.

Exposicio Edi

Dissabte 17 de març
10.30 hores a 12.00 hores

 

Tens de 3 a 5 anys?
Tens lliures els dissabtes de 10.30hores a 12.00 hores?
Vols passar-ho bé i fer esport?
Hockey, tennis, pàdel, psicomotricitat

T’ESPEREM

Apunta’t a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a la recepció del club!!!

Calendari d'Actes del Club