Warning: Declaration of AriDocsViewerContentPlugin::replaceCallback($attrs, $content) should be compatible with AriMambotBase::replaceCallback($attrs) in /usr/home/cdterrassa.cat/web/plugins/system/aridocsviewer/aridocsviewer.php on line 106 Èxit del Torneig Solidari contra el Càncer

 

Tots els beneficis del torneig es destinen a la lluita contra el Càncer de mama

               

Les Pedritxes va viure un magnífic matí de diumenge ple d'esport i solidaritat. El passat 19 de novembre es va disputar a les pistes del CD Terrassa el 6è Torneig Solidari de Pàdel contra el Càncer de Mama. El Club i la delegació de Catalunya de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC – Catalunya) van organitzar conjuntament l’esdeveniment.

 

Tots els beneficis del torneig van servir per a recaptar fons per a l'AECC - Catalunya contra el càncer, concretament amb la lluita contra el càncer de mama. Durant el torneig es va realitzar, també, un sorteig solidari de regals entre els participants i els acompanyants que van assistir. 

Van participar al torneig 17 parelles (6 femenines, 6 masculines i 5 mixtes) que van gaudir de diversos partits al llarg de tot el matí. Els guanyadors/es del torneig van ser: Laura Burgos - Tamara Ocaña (categoria femenina), Carles Yanes - Rai Puig (categoria masculina) i Laura Martinez - Jordi Martinez (categoria mixta).

Van entregar els diferents premis Mireia Solsona, alcaldessa de Matadepera; Marc Armengol, regidor d’Esports de Terrassa; Quico Sala, regidor d’Esports de Matadepera i Montse Arne, presidenta AECC-Catalunya contra el càncer.

Calendari d'Actes del Club