Menú de Cap de Setmana 17 i 18 de febrer

Primers com a tastets:

Burratina amb 2 pestos i tomàquet sec

Rovell d’ou de polleta amb brou de ceba i cuscús

Cigrons menuts amb botifarra negra i bolets

Tagliolini Negra amb gambés

Segons

Arròs senyoret

  Llom de bacallà confitat amb parmentier de patata trufada i salsa biscaïna

Confit d’ànec amb salsa de ceps

Galta de porc Ibèric amb crema de calçots

Mitjana de vedella a la brasa

Pa, Postres i Beguda

(aigua, vi Raimat Clamor)

PREU per comensal 20€ (iva inclòs)

 

MENÚ INFANTIL (fins a 8 anys) Plat combinat - 8€

Macarrons a la bolonyesa i llom arrebossat amb patates fregides

Pa, postre i beguda

 

MENÚ JÚNIOR O ESPORTISTA 13€ (no inclou beguda amb alcohol)

Primer: Macarrons a la bolonyesa

Segon: Llom arrebossat amb patates fregides

Pa, postre i beguda

 

El compte del restaurant es fa per taula sencera i es liquidarà a taula.

Horari

Dilluns a divendres de 17.00h fins a tancament.

Caps de setmana de 08.00h a tancament.

 

Per reservar

red phone 48 629 380 873

red phone 48 93 730 30 63

info@par-illcatering.com