Menú de Cap de Setmana 25 i 26 d'octubre

Primers com a tastets:

Amanida de tomàquets amb ceba tendra i olivada             

Crema de carbassa i formatge blau   

Rovellons al forn amb all i julivert

Noodels amb verdures i salsa tamari

Segons

Arròs negre

Suprema de lluç amb cloïsses i salsa verda

Ternasco d’Aragó amb patates a lo pobre

Confit d’ànec amb parmetier de poma i fruits vermells

                  Hamburguesa XL amb crema de formatge i ceba caramel·litzada

Pa, Postres i Beguda

(aigua, vi Raimat Clamor)

PREU per comensal 18€ (iva inclòs)

 

MENÚ INFANTIL (fins a 8 anys) Plat combinat - 8€

Macarrons a la bolonyesa i nuggets de pollastre amb patates fregides

Pa, postre i beguda

 

MENÚ JÚNIOR O ESPORTISTA 12€ (no inclou beguda amb alcohol)

Primer: Macarrons a la bolonyesa

Segon: Escalopa de pollastre i patates fregides

Pa, postre i beguda

Horari

Dilluns a divendres de 17.00h fins a tancament.

Caps de setmana de 08.00h a tancament.

 

Per reservar

red phone 48 629 380 873

red phone 48 93 730 30 63

info@par-illcatering.com