Menú de Cap de Setmana 24 i 25 de Març

PRIMERS DE DEGUSTACIÓ

Burratina amb 2 pestos i tomàquet sec al sol

Carxofes a la Romana amb Pedro Ximenez i Sal Maldón

Cigró menut saltats amb bolets i botifarra negra

Trofie amb crema de tòfona negra

SEGON A TRIAR

Arrossejat de fideus

Bacallà amb samfaina

Melós d’Ibèric amb trinxat de la Cerdanya i salsa de ceps

Ternasco d’Aragó amb patates a lo pobre

Hamburguesa XL amb crema de formatge i ceba caramel·litzada

Pa, Postres i Beguda

(aigua, vi Raimat Clamor)

PREU per comensal 20€ (iva inclòs)

 

MENÚ INFANTIL (fins a 8 anys) Plat combinat - 8€

Espaguetis amb tomàquet , bistec de vedella arrebossat i patates fregides

Pa, postre i beguda

 

MENÚ JÚNIOR O ESPORTISTA 13€ (no inclou beguda amb alcohol)

Primer: Espaguetis amb tomàquet

Segon: Bistec de vedella arrebossat i patates fregides

Pa, postre i beguda

 

Les notes es porte i es conbren a taula.

Calendari d'Actes del Club