Warning: Declaration of AriDocsViewerContentPlugin::replaceCallback($attrs, $content) should be compatible with AriMambotBase::replaceCallback($attrs) in /usr/home/cdterrassa.cat/web/plugins/system/aridocsviewer/aridocsviewer.php on line 106 Situació

 

CD TERRASSA HOCKEY
Carretera de Talamanca km. 5,6

Apartat de Correus Nº174
08230 Urb. Les Pedritxes, Matadepera

Telèfons de contacte: 93 787 05 02 - 93 787 09 80 
Fax: 93 730 05 94

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

com arribar

 

     GPS: +41º 36' 55.56"; +2º 0' 17.63"

 

 

SITUATS EN PLENA NATURA

El C.D.Terrassa Hockey està situat en el marc natural proper al Parc de Sant Llorenç del Munt i en la zona residencial de Les Pedritxes.

Les instal·lacions, dins del municipi de Matadepera, estan situades a 5 kilòmetres de Terrassa i en plena natura, en un entorn presidit per La Mola i ple del tons verds que ens atansen al Parc Natural. 

Un lloc de privilegi, ben comunicat amb el Vallès i amb Barcelona, per practicar esport, per fer-hi tertúlia agradable o per desconnectar de les activitats quotidianes.

 

LA CIUTAT DE TERRASSA

Terrassa és una ciutat industrial de 215.706 habitants, cocapital del Vallès Occidental, a 30 km. de Barcelona.

Terrassa té una gran tradició esportiva, i ha merescut ser qualificada com “la ciutat més olímpica del món”, per l’elevat nombre d’esportistes locals que han participat als Jocs Olímpics des de 1908. 

Terrassa és la ciutat d’hockey per excel·lència, que la va portar a ser la seu d’aquest esport als Jocs Olímpics de Barcelona'92.

Terrassa compta amb un important nombre de jugadors en totes les seleccions nacionals, dels quals, molts han participat en uns Jocs Olímpics.

Terrassa s'ha bolcat sempre amb l'hockey i ha donat un suport incondicional a tots els esdeveniments relacionats amb aquest esport, havent-s'hi disputat les més importants competicions a nivell internacional.

Terrassa compta amb uns mitjans de comunicació que proporcionen una gran quantitat d’informació sobre l’esport del hockey, tant és així, que aquests es poden considerar com els mitjans amb més informació sobre hockey de tot el territori espanyol.

 

Calendari d'Actes del Club